Levertijd

Onze levertijd is: op een werkdag voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden. Bestel je in het weekend of in de avond, dan wordt je bestelling de volgende werkdag verwerkt en verzonden. Niet altijd lukt het ons om dit na te komen, soms zijn producten onderweg naar ons en dan kan de levering van jouw bestelling iets langer duren.

Verzendkosten

Voor transport binnen Nederland brengt Dulce Lindo  €6,95 in rekening. Vanaf €125,- is de verzending gratis.

Wij huren een postbedrijf in voor het bezorgen, dit is niet ons bedrijf of ons personeel. Zij doen enorm hun best, maar er kan soms helaas wat misgaan, bijvoorbeeld dat het langer duurt door een drukkere periode of dat een pakket zoek raakt. Mocht dit bij de klant gebeuren, dan gaan wij er vanuit dat de klant hiervoor contact opneemt met de klantenservice (te bereiken via mail of whatsapp), zodat wij een onderzoek op kunnen starten bij het postbedrijf waar het pakket zich bevindt.

Wilt u het liever komen ophalen, dan heeft u daar de mogelijkheid voor.

Voor klanten uit andere landen dan Nederland is de bijdrage in de verzendkosten afhankelijk van het land. Voor transport naar België brengt Dulce Lindo €8,50 in rekening. Vanaf €125,- ia de verzending gratis.

Retourneren

Indien de klant niet tevreden is over de bestelling via onze webshop of per DM, kan de klant binnen 14 dagen na ontvangst van het artikel/de artikelen aangeven dat hij/zij het artikel/de artikelen wenst te retourneren. De klant kan hiervoor gebruik maken van het retourformulier die in het pakket zit of downloaden op de website. De klant verzendt het (de) te retourneren artikel(en) met het retourformulier direct, maar in ieder geval binnen veertien dagen aan Dulce Lindo.

Let op: Sale items mogen niet retour !

Hoe retourneer ik mijn pakket?

Volg eerst de instructies op de aangeleverde retourformulier

  1. Zorg ervoor dat de bestaande sticker niet meer op het pakket zit.
    2. Zorg dat wij kunnen zien wie de afzender is van het pakket. Voeg jouw factuur en retourformulier toe.
    3. Plak een A4 met ons retour adres op het pakket. [retour adres: Nobelstraat 5, 6902 PH Zevenaar]
    4. Breng je retourpakket naar bijvoorbeeld een POST NL punt en reken het retourpakket af.
    5. LET OP: Wij kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden als een retourpakket niet bezorgd is bij ons of het pakket kwijt is.

Retourformulier: Download

Retouradres:
Dulce Lindo Boutique
Nobelstraat 5
6902 PH Zevenaar

Wanneer krijg ik mijn geld terug?

Als de track & trace van het retourpakket aangeeft dat het bij ons bezorgd is, kan het 14 werkdagen duren voordat dit bij ons verwerkt is. Als het retourpakket bij ons verwerkt is, wordt aankoopbedrag  binnen 5-7 werkdagen teruggestort op de rekening van de bank- of creditcardmaatschappij, welke is gebruikt tijdens het plaatsen van de originele bestelling. Indien je een deel van de bestelling houdt, krijg je alleen het aankoopbedrag van het (de) geretourneerde artikel(en) terug.